fbpx

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ (ESC ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ)

Skip to Content

Covid-19

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η υγεία και η ασφάλεια των φιλοξενούμενων και του προσωπικού μας παραμένει η κύρια προτεραιότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας. Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τα πρωτόκολλα και τους κανονισμούς που έγιναν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τις εθνικές υγειονομικές αρχές για να περιοριστεί η διασπορά της COVID-19.

Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Συνέπεια όλων είναι οι λειτουργικές διαδικασίες του ξενοδοχείου να έχουν αλλάξει και έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο και να ενισχύσουν την ασφάλεια των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων.

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ

Καθαριότητα και απολύμανση σε όλα τα σημεία υψηλής επαφής και στις επιφάνειες. Σταθμοί υγιεινής με αντισηπτικά έχουν τοποθετηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου.

ΥΠΟΔΟΧΗ

Κατά την άφιξη τηρούνται οι σαφώς σηματοδοτημένες ασφαλείς αποστάσεις. Όλος ο χώρος της reception καθώς και η διάταξη των επίπλων, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα.

Δίνεται η δυνατότητα χρήσης ψηφιακών μεθόδων για τη διαδικασία του check in.

Τήρηση αρχείου πελατών με προσωπικά στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνο, email) για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας και ενδεχόμενης ανάγκης ιχνηλάτησης (Log Book)

Οι φιλοξενούμενοι που θα παρουσιάσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα αδιαθεσίας οφείλουν να το αναφέρουν στην υποδοχή για να υποβληθούν σε θερμομέτρηση και τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Το δωμάτιό σας είναι ασφαλής χώρος όπου γίνεται βαθύς καθαρισμός και απολύμανση, σφραγίζοντας ορισμένα αντικείμενα για να εγγυηθούμε τη στειρότητά τους.

Η καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού είναι διαθέσιμη βάσει επιθυμίας του επισκέπτη. Συστήνουμε όμως στους φιλοξενούμενους να απέχουν από το δωμάτιό τους κατά τις ώρες καθαριότητας ή/και κατά τη διάρκεια τυχόν εργασιών συντήρησης.

Διατίθεται ένα ειδικό κιτ παροχών Covid-19 το οποίο θα είναι διαθέσιμο. Περιλαμβάνει μάσκα, γάντια και υδροαλκooλικό τζελ (ελέγξτε τη διαθεσιμότητα) ή αντλίες αντιβακτηριδιακού τζελ σε επιλεγμένα σημεία μαζί με γάντια μίας χρήσης σε χώρους στους οποίους απαιτούνται.

Οι υπηρεσίες αυτές ενδέχεται επίσης να επηρεαστούν:

  • Υπηρεσία πλυντηρίου: μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν αιτήματος.
  • Κατόπιν αιτήματος, θα διατίθενται όλα τα σετ ανέσεων (οδοντιατρικό, ξύρισμα, λάμψη παπουτσιών, κόρνα παπουτσιών, κ.λπ.). Μόνο είδη πρώτης ανάγκης, όπως σαμπουάν και σαπούνι, θα διατίθενται στο δωμάτιο.
  • Κοινόχρηστα αντικείμενα (όπως βιβλία ή επιτραπέζια παιχνίδια) θα είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν αιτήματος.

ΕΣΤΙΑΣΗ

Οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και την έξοδό τους από όλα τα εστιατόρια.

Διατηρούμε τη σωστή απόσταση τραπεζιού και καρέκλας στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μας, σύμφωνα με τους ανανεωμένους κανόνες και κανονισμούς.

Το service πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Covid-19.

Εάν είναι απαραίτητο, οι πελάτες θα ενημερώνονται κατά την άφιξη για την ανάγκη πραγματοποίησης προ κράτησης για τον έλεγχο της χωρητικότητας και τον σεβασμό της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

ΠΙΣΙΝΑ

Για να απολαύσετε μια δροσιστική και ξεκούραστη εμπειρία, φροντίζουμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και συντήρησης, όπως ορίζουν οι κανονισμοί από τους αρμόδιους φορείς.

  • Έλεγχος νερού και PH.
  • Απαραίτητο shower πριν και μετά τη χρήση της πισίνας.
  • Οι πετσέτες πισίνας πλένονται σε θερμοκρασία άνω των 60ο C.
  • Όλες οι ξαπλώστρες, τραπέζια και ο απαραίτητος εξοπλισμός απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε χρήση.
  • Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο τις αποστειρωμένες πετσέτες που τους παρέχει το προσωπικό.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ασκηθείτε με ασφάλεια. Η διαθεσιμότητα εξασφαλίζεται μέσω κράτησης για να ισχύουν τα μέτρα αποστασιοποίησης. Ο εξοπλισμός είναι τοποθετημένος με βάση τις αναγκαίες αποστάσεις και απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει πιο μαγευτικό μέρος για να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περίσταση.

Το Manifest Boutique Hotel βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία προσφέροντας πανοραμική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Διαθέτει όμορφο εξωτερικό χώρο, με μεγαλοπρεπή πισίνα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αξέχαστης γιορτής.

Έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία και ασφάλειά σας, οι διαθέσιμες υπηρεσίες έχουν προσαρμοστεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τις κυβερνητικές οδηγίες.

** ΣΗΜΑ HEALTH FIRST**

Η διαχείριση και όλα τα μέλη του προσωπικού δεσμεύονται να παρέχουν μια ξέγνοιαστη και ασφαλή διαμονή στους φιλοξενούμενούς τους.

Με εκτίμηση,
Manifest Team

 

to-topto-top